17.06.2019

MAFAC na veletrhu EMO 2019

Založeno na skutečných potřebách a inteligentním řešení – MAFAC na veletrhu EMO 2019Alpirsbach, květen 2019 – Aplikační rozmanitost, efektivita a vysoká kvalita čištění jsou u společnosti MAFAC vždy psány velkými písmeny.

 

Expert v oblasti zařízení na vodní čištění obrobků bude na veletrhu EMO v Hannoveru prezentovat svůj základní model MAFAC PURA, a také novou procesní technologii vektorové kinematiky.

 

Návštěvníci expozice MAFAC v hale 11, stánek G25 se dále mohou informovat o prvních zkušenostech firmy s Průmyslem 4.0. „Odbornému publiku budeme opět prezentovat širokou paletu aplikačních možností v oblasti čištění obrobků na vodní bázi. Jejich spektrum sahá od rychlého, jednoduchého čištění až po náročné úkoly, při nichž záleží na optimálním dopadu proudu vody na různě dostupné, komplexní geometrie obrobků při minimálním tzv. ostřikovém stínu,“ uvedl Peter Ruoff, vedoucí marketingu a prodeje společnosti MAFAC nadcházející účast na veletrhu.

 

Celou tuto aplikační rozmanitost MAFAC předvede na základním modelu MAFAC PURA, vektorovou kinematiku uvede na příkladu zařízení MAFAC JAVA. Kompaktní zařízení pro ostřikové čištění MAFAC PURA je velmi výkonným základním modelem programu MAFAC. Je vhodné pro rychlé a důkladné čištění. Je zredukované na to nejpodstatnější z hlediska konstrukce i programování, přitom vyniká výkonnou technikou, funkčností a snadnou obsluhou. „Prostřednictvím stroje MAFAC PURA cíleně oslovujeme zákazníky začínající na poli obrábění, nebo uživatele pracující s nižším rozpočtem. V zařízení jsou definovány všechny běžné aplikace, tudíž uživatel nemůže udělat nic špatně,“ vysvětluje Peter Ruoff koncept zařízení.

 

Nová vektorová kinematika je naproti tomu náročnější.

Ztělesňuje výsledek dalšího vývoje dosavadní metody MAFAC a zajišťuje optimální čištění a sušení.

Umožňuje rozmanitý ostřik z různých úhlů, takže je dosaženo až 60% zvýšení čištěné plochy a je redukován ostřikový stín. Celkový proces čištění probíhá efektivněji a úsporněji.

 

Pro zájemce o Průmysl 4.0 má MAFAC připraveny první zkušenosti z vývojového projektu s výrobcem pohonných jednotek SEW Eurodrive. Obě společnosti na základě měření a analýz zjišťují styčné body pro první standardy digitalizovaného čištění obrobků. Vývojový projekt je součástí vědeckého záměru QSRein 4.0 sdružení FiT e. V.

 

Další informace k čištění obrobků na vodní bázi a o společnosti MAFAC naleznete na www.mafac.de.

mafac-pura-1906121659.jpg

Jsme připraveni nabídnout vám nejlepší řešení pro váš projekt a výrobu. Jste vy?