27.12.2019

HWACHEON - NOVÁ OBRÁBĚCÍ CENTRA NA EMO 2019

Z obráběcích center prezentovaných na EMO 2019 představujeme dvě novinky společnosti Hwacheon zaměřené na produktivitu, přesnost, kvalitu a automatizaci.

 

Hwacheon VT-950+

Těžké obrábění v nepřetržitém provozu: obrábění velkých obrobků až do průměru 950 mm a maximální délky soustružení 850 mm;  vysoká stabilita díky tuhému, monolitickému loži soustruhu; ručně zaškrábávané a velkoryse dimenzované kluzné vedení; revolver pro poháněné nástroje a dodatečný zásobník na 16 nástrojů; komplexní obrábění při jednom upnutí; poháněné vřeteno s výkonem 45 kW a krouticím momentem 4 600 Nm.

 

Přední jihokorejský výrobce obráběcích strojů Hwacheon představil na veletrhu EMO v Hannoveru robustní vertikální soustruh pro obrábění dílů o velkém průměru.

 

Soustružnické centrum VT-950+ dimenzované pro těžké obrábění v dlouhodobém provozu patří v současnosti k nejstabilnějším a nejvýkonnějším strojům na trhu. Umožňuje obrábět rotační obrobky o průměru až 950 mm a maximální délce obrábění 850 mm. Masivní jednodílné lože odlévané z meehanitu zajišťuje pohlcení vibrací a maximální tuhost. Ručně zaškrabávaná a velkoryse dimenzovaná kluzná vedení přispívají k přesnosti ve všech osách.

 

Technologie Air-Floating, dovedená společností Hwacheon k dokonalosti, při níž je na kluzné vedení dodatečně vháněn stlačený vzduch, značnou měrou snižuje efekt trhavého pohybu a odtrhovací moment při zahájení posunu.

 

Soustružnické centrum VT-950+ MC MG uvedené v Hannoveru disponuje revolverem s 10 pozicemi pro poháněné nástroje a zásobníkem pro 16 nástrojů (MG), s možnou výměnou nástrojů v revolveru. To umožňuje při obrábění složitých geometrií provést více operací při jednom upnutí, a vyhnout se tak odchylkám v přesnosti vznikajícím chybami při upnutí. Kvalitu obrábění zajišťuje automatické měření nástrojů a hlídání dráhy upínání a zatížení v řezu.

 

Celý článek si můžete přečíst na serveru www.mmspektrum.com zde.

Ke stažení ve formátu pdf je zde. 

hwacheon-vt-950-1912140815.jpg

Jsme připraveni nabídnout vám nejlepší řešení pro váš projekt a výrobu. Jste vy?